Boten

Stap met ons in de boot en laat alle zorgen varen... Loncin Events gooit de trossen los.

Voortaan kan u samen met uw gasten al rondvarend op de Schelde, genieten van onze gerenomeerde keuken en excellente service. In een onvergetelijk maritiem kader ontvangt u er van 2 tot 600 genodigden. Al naar gelang uw gezelschap kan u hierbij kiezen tussen verschillende jachten. Wij geven u hier een overzicht van de schepen waar we veel mee werken en die allemaal verhouding prijs/kwaliteit een uitstekend alternatief bieden voor een gewone feestzaal. We kunnen echter ook steeds op zoek gaan naar andere schepen, doch deze bladzijde zou veel te lang worden willen we ze U allemaal laten zien. Voor meer individuele informatie per boot, klik gewoon op de naam van de boot.

Festina Lente

De "Festina Lente" biedt zeer veel mogelijkheden en is verhouding prijs/kwaliteit zeker één van de beste schepen uit ons aanbod.

Het schip is verdeeld in 2 dekken (zittend diner 90 personen benedendek, 60 personen bovendek). Recepties kunnen tot 300 personen. Door de koepel in het midden is er voldoende lichtinval over het hele schip.

Beide dekken beschikken over een mooie bar en zijn met elkaar verbonden door een “vide” zodat er op elke verdieping een aparte sfeer kan worden gecreëerd zonder contact te verliezen.

Pluspunt voor dit schip is dat het ook toegankelijk is voor mindervalide (speciale loopbrug, toilet en lift). Het open bovendek heeft ongeveer 100 zitplaatsen. Passagiers zijn er altijd welkom in de stuurhut bij de kapitein.

Vanaf 1500 euro tot 2450 euro

Spring

De Spring is super luxueus ingericht en van alle comfort voorzien. Ideaal voor een vergadering, bedrijfspresentatie, incentive, familiebijeenkomst, enz...

Ze biedt plaats aan maximum 12 personen. Knusse kajuiten, een salon met gezellige bar, eet- en zithoek en een ruim zonnedek voor een aangenaam verblijf. Vanuit de ruime stuurhut met comfortabele zitbank, kunt u alles buiten zien en een praatje maken met de kapitein.

U kunt de Spring afhuren voor uw zakenlunches, dineetjes, maar ook een weekendje met de familie behoort tot de mogelijkheden. Alle kajuiten zijn voorzien van sanitair en er zijn 2 volledig uitgeruste badkamers aan boord.

Vanaf 650 euro

Evanna

Het neusje van de zalm !Super de luxe jacht voorzien van alle nodige comfort om uw gasten in stijl te ontvangen en te verwennen. Uitermate geschikt voor kleine diners (tot 40 personen maximum), een walking dinner (tot 60 personen maximum) of een mooie receptie. De "Evanna" heeft ook een mooi buitendek en een lounge bar waar de genodigden rustig kunnen vertoeven. Er zijn ook luxekajuiten, elk met individuele badkamer, zodat u dit schip ook kunt huren voor een tocht van meerdere dagen (slaaplaats voor 12 personen in 2-persoonskamers).

Vanaf 2000 euro

Antverpia

De "Antverpia" is een heel mooi luxueus schip met een capaciteit voor maximum 150 personen. Er is een groot benedendek (tot 120 personen) en een kleiner bovendek met daaraan een groot buitendek. We kunnen dus perfect een vergadering, receptie, presentatie laten doorgaan op het bovendek en daarna het diner beneden. Het schip beschikt over een grote professionele keuken, zodat het meest ingewikkelde diner hier geen enkel probleem vormt.

Vanaf 1600 euro

Events


No events found

Vorige
Volgende
/