Team

Loncin Events heeft een zeer ervaren team van medewerkers, maître d'hôtels en topchefs, dat er steeds naar streeft u een eersteklas service te bieden. Loncin Events

wordt gerund door Frank en Thuline Loncin, die een ruime ervaring hebben met een operationeel en gastvrij restaurant en hebben hiermee ook een uitstekende reputatie hebben opgebouwd voor het leveren van alleen het allerbeste door de hoge kwaliteit van de producten, uitzonderlijke crew en een uitstekende service.

Frank Loncin

Zaakvoerder - Chef

Contact: 0497/42 29 90

Frank stond jaren achter het fornuis met wijlen zijn vader Jan Loncin, van wie hij alle kneepjes van het vak heeft geleerd. Na het overlijden van de pappa, heeft Frank de zaak overgenomen en zich bovenop het restaurant, ook meer en meer toegespitst op het leveren en verzorgen van cateringservice, voor zowel kleine gezelschappen, als voor grote themafeesten.

Thuline Loncin-Vienne

Rechterhand van Frank

Contact: 0495/38 06 39

Thuline is de echtgenote van Frank en staat u graag bij in het verzorgen van uw feest, van het opmaken van een offerte tot en met het bestellen van het juiste bloemstuk, artiest, orkest, kiezen van het tafellinnen, boeken van vervoer, enz...

Yves Loncin

Assistant Manager - Maître d'hôtel

Contact: 0476/28 47 79

Yves Loncin is bij Frank en Thuline ooit begonnen als stagiair en heeft zich ondertussen opgewerkt tot hun rechterhand en zeer gewaardeerde medewerker waar we altijd 100% kunnen op rekenen en die ook al bij vele klanten de lieveling aan huis is.

Youssef El Mokhtari

Webmaster - Maître d'hôtel

Net zoals Yves, heeft Youssef ook de kneepjes van het vak bij ons geleerd toen hij begon als jobstudent. Ondertussen kennen onze vele klanten hem ook al als een zeer goede maître d'hôtel waar ze altijd graag beroep op doen.

Algemene medewerkers

In het verzorgen van uw feest, staat bij ons altijd voorkomen, vriendelijkheid, stiptheid en vakkennis van onze medewerkers centraal. We werken hiervoor samen met verschillende zelfstandige chefs en maître's, alsook met gespecialiseerde bureaus die deze recruteringen doen voor ons.

Events


No events found

Vorige
Volgende
/