Traiteur

Buiten een totaalpakket voor het verzorgen van uw feest, kunt u ook gewoon gerechten bij ons komen afhalen voor een klein dineetje met vrienden bij u thuis.

De prijzen zijn p.p. In de prijzen is tafelgarnituur (brood en boter) inbegrepen. Voor bloemstukjes, materiaal, speciale decoratie, ... kunnen we zorgen. Deze prijzen hangen dan weer af van wat u wenst. Voor het huren van materiaal (porselein, glazen, bestek,...) ligt de gemiddelde prijs meestal rond de 5 à 6 € /p.p.

Het tarief voor personeel (kelner(in), kok, afwasser, …) is 30 €/h te vermeerderen met één uur verplaatsingskosten. Op zondag wordt er een toeslag gerekend van 30 € per personeelslid. Op feestdagen is het personeel aan dubbel tarief.

Onze gerechten zijn steeds zo samengesteld dat, indien het aantal personen dat u ontvangt niet te groot is, u zelf alles kan warm maken en dus geen personeel nodig hebt.

Wij vragen u om minimum 48h op voorhand te reserveren. Indien u geen personeel wenst, brengen wij de gerechten tot bij u vanaf een bestelling van 175 € (kostprijs hiervoor is 30 €/h en 0,35€/km). Onder dit bedrag kan u steeds de gerechten bij ons afhalen.

Ook voor recepties, barbecues, walking-diner, koude of warme bufetten ... vragen wij U om ons eerst te contacteren zodat wij U verschillende hapjes kunnen voorstellen naargelang het seizoen en uw voorkeur.

Gelieve bij Uw bestelling rekening te houden met de seizoenen: Asperges zijn er niet in de winter, Zeeuwse oesters niet in de zomer, wild alleen tijdens het jachtseizoen (vraag ons de data), verse St.-Jakobschelpen in de winter, enz... Als U twijfelt, mag U ons altijd contacteren.

Events


No events found

Vorige
Volgende
/