Zalen

Hieronder geven wij u wat informatie wat betreft het afhuren van locaties voor het organiseren van uw bedrijfsfeesten, recepties, seminaries, huwelijken en speciale evenementen. We geven u hier beknopt alle prijzen en een kleine beschrijving met capaciteit.

Cruiseterminal

De Cruiseterminal is een zeer polyvalente zaal, gelegen naast de schelde aan het Steenplein. De gasten heb dus altijd een schitterend zicht op het water.

De zaal kan perfect worden ingedeeld voor kleinere gezelschappen, en biedt een maximimum capaciteit voor 300 personen zittend of 500 personen in receptie stijl. Alles is hier mogelijk, u krijgt de zaal 'leeg' en deze wordt volledig aangekleed volgens uw wensen.

Nog een leuk gegeven aan de Cruiseterminal, is dat u bijvoorbeeld eerst een vergadering, een receptie, ... kunt doen in de Cruiseterminal en daarna een rondvaart op één van onze schepen.

Vanaf 1250 euro

Eskimofabriek (Gent)

Een unieke locatie voor een uitzonderlijk evenement, gelegen aan de Wiedauwkaai te Gent. Een gerenoveerde en modern uitgeruste negentiende-eeuwse textielfabriek voor gepersonaliseerde evenementen: trouw- en bedrijfsfeesten, congressen, beurzen, seminaries, concerten, ... De zaal kan perfect worden ingedeeld voor kleinere gezelschappen, en biedt een maximimum capaciteit tot 2000 personen. Alles is hier mogelijk, u krijgt de zaal 'leeg' en deze wordt volledig aangekleed volgens uw wensen.

Kasteel d'Ursel

Gedurende bijna vierhonderd jaar was het kasteel van Hingene de favoriete zomerresidentie van de adelijke familie d'Ursel. Nu is het eigendom van het provinciebestuur van Antwerpen, die de oude glorie liefdevol in ere herstelt. Maar het kasteel is veel meer dan een prachtig monument. Sinds 2004 bruist het er van de activiteiten: concerten, tentoonstellingen, geleide bezoeken, diners en ontvangsten, het kan allemaal. Op de brede oprijlaan lonkt de statige gevel van het kasteel. via de brug komt u in de vestibule: de uitgelezen plaats voor presentaties, lezingen en toespraken. De spiegelzaal, met een schitterend uitzicht over de kasteelvijver, is de mooiste vergaderzaal. Diners, recepties en ontvangsten kunnen zowel in de vestibule als in de spiegelzaal. De salons (met uniek Chinees behang) en de voormalige slaapkamers op de eerste verdieping zijn geschikt voor kleinere workshops of break up-sessies. De ingerichte traiteurkeuken in de kelders leent zich uitstekend voor het verzorgen van al uw feesten... Dankzij dit nieuwe leven dient het kasteel opnieuw het doel waarmee het door de hertogen d'Ursel gebouwd werd: gasten ontvangen in een aangename en stijlvolle omgeving.

Op aanvraag

Kasteel Wissekerke

Deze waterburcht heeft nog middeleeuwse kelders, en werd nog tot 1989 bewoond door de grafelijke familie Vilain XIIII. De geschiedenis van deze burcht gaat terug tot de 10e eeuw. In 1510 werd een zekere Lieven Van Pottelsberghe (een raadsheer van Keizer Karel) eigenaar. In 1562 werd het kasteel zwaar beschadigd door de troepen van Marnix van Sint-Aldegonde. De werderopbouw vatte aan in 1590. In 1803 werd de slotgracht vóór het kasteel opgevuld, en werden olv. B. Pisson de rechthoekige vensters door renaissance boogvensters vervangen. Een volgende renovatie werd in 1811 aangevat in gotische stijl. Hiermee werd het kasteel één van de oudste voorbeelden van neogotiek in Vlaanderen. Boven de toegangspoort bevinden zich de wapenschilden van de families Vilain XIIII en De Feltz. De twee delen van het Engelse park worden verbonden door een smeedijzeren hangbrug met houten loopplanken. In de 700 meter lange kasteeldreef staan enkele beschermde bomen.

Vanaf 150 euro tot 750 euro

Kasteel Den Brandt

Kasteel “Den Brandt” is een classicistisch meesterwerk anno 1790 dat klassieke charme combineert met een moderne accommodatie. De vier salons op het gelijkvloers bieden plaats aan 40 tot 400 genodigden voor seminaries, concerten, bals, recepties, diners. Het “Koetshuis-Zuid” is onlangs volledig gerenoveerd en kan apart worden gehuurd. Dit is ideaal voor groepen tot 60 personen. Op het eerste verdiep kan bv. een vergadering plaatsvinden, terwijl het gelijkvloers prachtig is om er een banket te geven. Dankzij de privé-tuin die eraan verbonden is, is dit ook een ideale locatie voor familiefeesten, communies, huwelijken, enz…

Concert Noble

Met zijn Lodewijk XVI-decoratie is “Concert Noble” zeer snel het gewaardeerde trefpunt geworden van vele nationale en internationale personaliteiten. “Concert Noble” is een 19e eeuws zalencomplex vol pracht en praal, uitgerust met eigentijdse technische infrastructuur. In de schitterende balzaal kunnen banketten worden gegeven tot 400 personen. U kunt de “Concert Noble” volledig afhuren, of gedeeltelijk gebruik maken van alleen de speelzaal, de voorkamer of de seminarieruimte.

Azza Service

Als specialist in roadshows verzorgt Azza Service elk mogelijk event van A tot Z. Als enige beschikken zij over een volledig wagenpark om uw ideale roadshow, party, productvoorstelling… op de markt te brengen. Elk voertuig wordt volledig op maat en volgens de wensen van de klant getransformeerd. Geen enkele inrichting is ondenkbaar en dit allemaal binnen een economisch verantwoord budget.

Kasteel Battenbroek

Prachtig domein in Mechelen, op een kwartiertje van Antwerpen, zowel als van Brussel. Verdeeld in verschillende zaaltjes om te vergaderen, lunchen, dineren. Het kasteel is perfect om hier een topmeeting te organiseren. Het prachtig gerenoveerde koetshuis biedt plaats aan een 70-tal personen en is voorzien van alle luxe. Het domein is omringd door een grote tuin en er is privé parking aanwezig.

van € 750 tot € 2000

Den Rooy

Domein Den Rooy is omringd door 67 ha bos. Leent zich uitstekend voor vergaderingen en seminaries, maar ook communiefeesten, personeelsfeesten, huwelijk, zijn er zeer geslaagd. Een dagactiviteit met begeleide boswandeling, animatie, ... behoort zeker tot de mogelijkheden. Ideaal voor huwelijken (kleinere gezelschappen), daar er 23 tweepersoonskamers zijn, zodat de gasten na het feest kunnen blijven slapen en 's anderendaags genieten van een verzorgd ontbijt.

€ 750

Events


No events found

Vorige
Volgende
/